Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Theater maken / dramalessen ontwikkelen

 

Janske’s Theater helpt scholen om zelf theater/dramalessen te maken met en voor kinderen. Samen met de school ontdekken we hoe eenvoudig het is om kinderen te motiveren en te activeren voor theater/dramalessen. De school zal ontdekken dat zij zelf enorm creatief is om kwalitatief hoge inhoud te geven aan haar ontworpen lessen. Het is een eenvoudig puzzel!

 

 

Theater maken op school gaat dikwijls over het kopen van een script en het verdelen van de rollen. Wij begeleiden de school om zelf creatief te zijn. Het verdelen en het regisseren zijn een logisch vervolg die eenvoudig zijn toe te passen. Wij leren de school hoe spanning weg kunnen nemen bij de kinderen en hoe ze de kinderen kunnen triggeren om lef te tonen. 


Er zijn zoveel manieren om eenvoudig en snel inhoud te geven aan je lessen. Het enige is een zetje in de goede richting en lef. Wij geven in onze training een aantal voorbeeldlessen . Wij zorgen ervoor dat iedereen meteen kan en wil beginnen, met of zonder ervaring.

 

In eenvoudige stappen kan de school invulling geven aan de creatieve pijler van de school. Wij geven de juiste tools om manier van denken, kijken en werken te ontwikkelen. Geen script meer kopen, maar een ‘eigen theater/dramavoorstelling’. Janske’s Theater wil nieuwsgierigheid wekken naar andere vormen van theater/drama en geeft de school de mogelijkheid om geld te besparen.

 

Nieuwsgrierig hoe wij dat doen?